EEN JOB MET IMPACT!

Bij Mirto vervul je buitengewoon werk!

Geloof jij in een inclusieve werkplek, zie je de sterktes in elke mens en heb je een hart voor sociale economie? Dan pas je alvast bij Mirto! Heb je daarbij ook een stevig gevoel voor verantwoordelijkheid, een laarzen-aan-en-gaan-mentaliteit? Bekijk dan hieronder onze vacatures!

ONZE ONDERSTEUNENDE DIENSTEN VERSTERKEN?

Solliciteer!

VACATURE IN DE KIJKER

PREVENTIEADVISEUR NIV. II

Mirto Drongen & Eeklo
Vast Contract
Full time
We zijn op zoek naar een preventieadviseur niv. II die Mirto weet te versterken door 100% in te zetten op een veilige en aangename werkomgeving.

Ik vind het een ongelooflijk boeiende en inspiratievolle job. Ik mag aan de slag gaan met opdrachten waar ik me volledig in kan uitleven. Dat geeft écht voldoening!

LOUIS VAN DOORSSELAERE Communicatiemaker

De nadruk bij Mirto ligt meer bij de medewerker zelf dan in een ander bedrijf. Als personeelsmedewerker kan ik het verschil maken door hulp en antwoorden te bieden wanneer het voor onze medewerkers soms een kluwen is. Uit die contacten haal ik zelf erg veel energie! Mirto zorgt ervoor dat elke medewerker, met zijn persoonlijke 'eigenheid', deel uitmaakt van een mooier, groter geheel.

ANJA VANRENTERGHEM Medewerker personeelsdienst

Een sociale impact hebben op een betere wereld waarin iedereen meetelt, daarom kies ik voor een job bij Mirto! We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Die actieve mindset, zin voor verbetering, teamspirit en autonomie vind ik de leukste aspecten in mijn job.

PETRA PELEMAN HR-manager

Als maatschappelijk assistente sta ik heel dicht bij de maatwerkers en vind ik het geweldig om hen gelukkig te kunnen maken door hen een job te bieden en hen te ondersteunen. Geen enkele dag is hetzelfde, behalve dat er elke dag wel iets is waardoor we plezier beleven en samen kunnen lachen.

ELLEN VAN DE VELDE Sociaal assistente

Ik werk hier niet voor aandeelhouders, maar voor onze Mirtolisten, daardoor heb ik het gevoel dat ik echt het verschil kan maken! De vrijheid en verantwoordelijkheid die ik krijg zijn heel erg motiverend. Elke dag is anders, elke dag is boeiend!

MATTHIAS GUNST Productiemanager

Een job die me toelaat om samen te werken met onze maatwerkers, dat geeft me een goed gevoel! Vroeger als maatwerkcoach en nu als klantentolk vind ik het leuk om te zien hoe we samenwerken om een sterk resultaat neer te zetten voor onze klant, keer op keer opnieuw.

ISABEL VAN DEN EYNDE Klantentolk

Ik kies bewust voor mijn job in een maatwerkbedrijf, omdat de mensen hier centraal staan! We gaan bij Mirto respectvol met elkaar om, werken constructief samen en komen zo tot kwalitatieve opdrachten en tevreden klanten, daar haal ik voldoening uit!

FILIP DHOEST Klantentolk

Als productiemanager is het mijn opdracht om de ontwikkeling van onze medewerkers even hoog op de radar te zetten als het goed afronden van onze productieopdrachten. De open en aangename werksfeer maakt dat we deze pittige uitdaging met succes aangaan, daarom werk ik graag bij Mirto!

RUDI NOLF Productiemanager

Ik werk al 15 jaar bij Mirto en heb veel kansen gekregen om uit te groeien tot wie ik nu ben als klantentolk. De veelzijdigheid aan taken en de rol van onze maatwerkers, dat vind ik het leukste aan mijn job!

JOKE BEKAERT Klantentolk

Het closen van een nieuwe klant of nieuw project, daar haal ik voldoening uit! Want op die manier draag ik concreet bij aan de dynamiek en doelstelling van Mirto, waar we een goede balans bewaken tussen menselijke waarden en economische noden.

LUC BULCKAERT Sales

KOM JIJ ONZE ONDERSTEUNENDE DIENSTEN VERSTERKEN?

SOLLICITEREN BIJ MIRTO

Dat doe je in 6 makkelijke stappen!

1. STEL JE KANDIDAAT

Ben je klaar voor een job met impact en verantwoordelijkheid? Heb je goesting om onze diensten bij Mirto te ondersteunen? Wacht niet langer en solliciteer vandaag.

Solliciteer!
2. MIRTO CONTACTEERT JOU

Als je het sollicitatieformulier hebt ingevuld, neemt Mirto zo snel mogelijk contact met jou op. Dit kan per telefoon, of per e-mail. We luisteren in de eerste plaats naar jouw motivatie en nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek op Mirto.

3. WE MAKEN KENNIS TIJDENS EEN EERSTE GESPREK

Tijdens het kennismakingsgesprek leren wij jou kennen, en leer jij Mirto kennen. We zijn benieuwd naar jouw motivatie voor deze job en luisteren graag welke vaardigheden je kan aanwenden uit eerdere (werk)ervaringen. We leggen je enkele situaties voor en checken een aantal basisvoorwaarden. Kortom, we maken er een open gesprek van.

4. JIJ KRIJGT VAN ONS FEEDBACK

Na de kennismaking laten we weten of je al dan niet in aanmerking komt voor een job bij Mirto. Of het nu goed of slecht nieuws is, we laten je iets weten. Zo weet jij ook waar je staat.

5. WE ORGANISEREN EEN TWEEDE MOMENT

Als de feedback positief was en jij ook nog steeds zin hebt in een job bij Mirto, komt er een tweede moment. Hierbij bespreken we concrete taken van de job, geven we je een kijkje achter de schermen en evalueren we een eventuele sollicitatie-opdracht.

6. JE TEKENT JOUW CONTRACT

Als zowel jij als Mirto een goed gevoel hebben bij jouw sollicitatie, doen we jou een loonvoorstel en maken we jouw opstart bij Mirto officieel. Onze personeelsdienst zorgt voor jouw arbeidscontract en we bespreken op welke datum je kan starten als ondersteunende dienstverlener.

We spelen alles met plezier voor je klaar!

Mirto.be

Industriepark-Drongen 21, 9031 Gent
Onthaal: + 32 9 244 72 50 | info@mirto.be
Mirto vzw | 0407.656.257 | rpr Gent afd. Gent

Disclaimer & privacy

MAATWERKER

Als maatwerker ben je de kern van Mirto. Je gaat aan de slag in onze productiezalen, ons magazijn, op verplaatsing of in het groen!

Solliciteer!

MAATWERKCOACH

Als maatwerkcoach begeleid je onze maatwerkers in het werkveld. Je helpt waar nodig, voorziet materiaal en doet iedere opdracht slagen!

Solliciteer!

ONDERSTEUNENDE DIENSTEN

Het reilen en zeilen bij Mirto, dat ondersteun jij! Jouw taken staan in teken van de vlotte werking bij Mirto.

Solliciteer!