EEN JOB MET IMPACT

Bij Mirto vervul je buitengewoon werk!

Geloof jij in een inclusieve werkplek? Zie je de sterktes in elke mens en heb je een hart voor sociale economie? Dan pas je alvast bij Mirto! Heb je daarbij ook een stevig gevoel voor verantwoordelijkheid, een laarzen-aan-en-gaan-mentaliteit? Kom bij ons team van maatwerkcoaches!

MAATWERKCOACH WORDEN BIJ MIRTO?

Solliciteer!

JOUW OPDRACHT

Als maatwerkcoach speel je een dubbele rol: enerzijds in de ontwikkeling van onze maatwerkers, anderzijds in het realiseren van de opdracht van de klant. Hoe dan concreet?
  • Je organiseert de werkpost en verdeelt het werk onder jouw teamleden op basis van de (aan te leren) competenties van onze maatwerkers: jij beslist wie waar zit en staat. Liggen dat doen we niet.
  • Je staat samen met de maatwerkers in het werkveld: je bent een meewerkende coach, maar niet zonder het overzicht over de voortgang te verliezen.
  • Je checkt continu het resultaat van jouw team en hebt oog voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie.
  • Je laat jouw team groeien via feedbackgesprekken, coaching op de werkvloer, het geven van opleidingen, … en verliest jouw eigen ontwikkeling niet uit het oog.
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze maatwerkers. Een moeilijke dag voor een maatwerker of een conflict in het team? Dan los jij dit op waar het kan en verwijs je door wanneer het moet.

WAAR JE WERKT?

Er zijn tal van mogelijkheden

Ik ben trots op mijn job als maatwerkcoach! Het is het beste wat ik ooit deed. Ik krijg veel verantwoordelijkheid en mag zelf initiatief nemen. Uit de bijzondere prestaties die we verrichten haal ik veel voldoening.

ISABELLE COPPÉ Maatwerkcoach magazijn

Ik ben trots op het mooie werk dat we steeds afleveren. Met de ganse ploeg een opdracht tot een goed einde brengen en op het einde van de dag kunnen zeggen: “Het is een mooie werkdag geweest!” Daar haal ik voldoening uit.

CARL D'HOLLANDERE Maatwerkcoach Green Team

Het leukste aan mijn job is elke dag de puzzel leggen tussen de vraag van de klant en de competenties van de medewerkers. Nieuwe opdrachten efficiënt laten verlopen en daarin maatwerkers nieuwe dingen kunnen aanleren. Daar haal ik voldoening uit.

CATHERINE VAN SPEYBROECK Maatwerkcoach Pak Lab

Elke dag is anders. De variatie aan opdrachten maakt dat ik iedere dag mezelf kan uitdagen. Dat ik onze Mirtolisten hierdoor heel wat kan bijbrengen en hen op een positieve manier zie groeien in hun eigen kunnen, dat maakt mij trots!

NELE VAN DER HAEGHEN Maatwerkcoach Pak Lab

Elke dag kom ik met een glimlach werken omdat hier als team wordt samengewerkt. Ik voel dat mijn job een meerwaarde heeft. Ik hou van mensen helpen en meedenken aan oplossingen.

KLAAR STEYAERT Maatwerkcoach Magazijn

Ik doe mijn job bij Mirto heel graag. Mensen met een beperking helpen in hun dagdagelijkse job en hun daarin zien groeien. Dat is waar ik het voor doe. De fijne collega’s maken het nog leuker.

JERRY CUSSE Maatwerkcoach Pak Lab

Ik heb het gevoel dat mijn job er toe doet. Ik doe iets zinsvols waar anderen iets aan hebben. Mirto is een bedrijf met een hart voor mensen. Ik voel me er thuis en word geapprecieerd. Het enthousiasme bij de maatwerkers, een opdracht die we afwerken en de sfeer tussen de collega’s zijn het leukst aan de job.

ELS HAEMERS Maatwerkcoach Pak Lab

BEN JIJ ONZE VOLGENDE MAATWERKCOACH?

SOLLICITEREN BIJ MIRTO

Dat doe je in 6 makkelijke stappen!

1. STEL JE KANDIDAAT

Ben je klaar voor een job met impact en verantwoordelijkheid? Heb je goesting om een team maatwerkers te coachen in het werkveld? Wacht niet langer en solliciteer vandaag.

Soliciteer!
2. MIRTO CONTACTEERT JOU

Als je het sollicitatieformulier hebt ingevuld, neemt Mirto zo vlug als mogelijk contact met jou op. Dit kan per telefoon, of per e-mail. We luisteren in de eerste plaats naar jouw motivatie en nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek in Mirto.

3. WE MAKEN KENNIS TIJDENS EEN EERSTE GESPREK

Tijdens het (digitaal) kennismakingsgesprek leren wij jou kennen, en leer jij Mirto kennen. We zijn benieuwd naar jouw motivatie voor deze job en luisteren graag welke vaardigheden je kan aanwenden uit eerdere (werk)ervaringen. We leggen je enkele situaties voor en checken een aantal basisvoorwaarden. Kortom, we maken er een open gesprek van.

4. JIJ KRIJGT VAN ONS FEEDBACK

Na de kennismaking laten we weten of je al dan niet in aanmerking komt voor een job bij Mirto. Of het nu goed of slecht nieuws is, we laten je iets weten. Zo weet jij ook waar je staat.

5. WE ORGANISEREN EEN TWEEDE MOMENT

Als de feedback positief was en jij ook nog steeds zin hebt in een job bij Mirto, komt er een 2de moment. Hierbij organiseren we 2 zaken: ten eerste een gesprek met de productiemanager (jouw toekomstige leidinggevende), en ten tweede een kijkje achter de schermen, zodat je de sfeer binnen Mirto kan opsnuiven, een goed zicht krijgt op de jobinhoud en de aard van de opdrachten.

6. JE TEKENT JOUW CONTRACT

Als zowel jij als Mirto een goed gevoel hebben bij jouw sollicitatie, doen we jou een loonvoorstel en maken we jouw opstart bij Mirto officieel. Onze personeelsdienst zorgt voor jouw arbeidscontract en we bespreken op welke datum je kan starten als maatwerkcoach.

WHAT’S IN IT FOR YOU?

  • Je komt terecht in een enthousiast team van Mirtolisten en wordt tijdens jouw carrière aangemoedigd om je talenten te verdiepen en verbreden.
  • Een transparante verloning volgens de sectorale barema’s PC127.01-beschutte werkplaatsen. Nog geen werkervaring? Dan start je al onmiddellijk aan een voltijds bruto maandloon van ca. 2.300 euro. Daarenboven ontvang je bijkomende voordelen als een eindejaarpremie, fietsvergoeding, maaltijdcheques en een jaarlijkse koopkrachtpremie.
  • Een mooi pakket aan verlofdagen. Vakantiedagen worden aangevuld met ADV-dagen en rimpeldagen naargelang jouw leeftijd.
  • ‘Mirto speelt het met plezier voor je klaar’, dat betekent dat we ook tijd maken voor plezier. Dagelijks op de werkvloer, maar ook tijdens leuke teambuildings, festiviteiten, uitstapjes, enz.

MAATWERKER

Als maatwerker ben je de kern van Mirto. Je gaat aan de slag in onze productiezalen, ons magazijn, op verplaatsing of in het groen!

Solliciteer!

MAATWERKCOACH

Als maatwerkcoach begeleid je onze maatwerkers in het werkveld. Je helpt waar nodig, voorziet materiaal en doet iedere opdracht slagen!

Solliciteer!

ONDERSTEUNENDE DIENSTEN

Het reilen en zeilen bij Mirto, dat ondersteun jij! Jouw taken staan in teken van de vlotte werking bij Mirto.

Solliciteer!