WAT GA JE DOEN BIJ MIRTO?

Bij Mirto sta je er nooit alleen voor!

JE HEBT ZIN OM TE WERKEN

  • Je wilt het goed doen voor Mirto en de klant. Je bent gemotiveerd om het uurrooster van Mirto te volgen.

JE WERKT GOED SAMEN MET ANDEREN

  • Collega’s met andere talenten, met andere achtergronden, dat vind je leuk!

JE GERAAKT ZELFSTANDIG OP HET WERK

  • Met de fiets, de auto of de bus. Alles is mogelijk, jij kiest hoe je naar Mirto komt.

JE BENT FLEXIBEL

  • De ene dag opdracht ‘zus’ en de volgende dag opdracht ‘zo’. Jij past je aan.

WAT GA JE DOEN BIJ MIRTO?

Werk dat werkt voor jou: op maat van wat je kan en wat je wil bijleren. We hebben veel verschillende type jobs, samen met jou beslissen we welke job het best bij jou past en laten we je al doende leren. Het Green Team, dat is voor echt doeners die graag buiten werken. In het Pak Lab ga je als handige inpakker aan de slag voor allerhande opdrachten. In het Pick&Post team verzamel en verzend je pakketjes voor onze klanten. En nog véél meer...

SOLLICITEREN BIJ MIRTO

Dat doe je in 6 makkelijke stappen!

1. STEL JE KANDIDAAT

Om bij Mirto aan het werk te gaan, is een “ticket maatwerk” noodzakelijk. Dit is een erkenning waarin jouw specifieke begeleidingsnood en ondersteuning op de werkvloer staat omschreven. Het “ticket maatwerk” vraag je aan bij de VDAB via het gratis nummer 0800 30 700 of via het kantoor in jouw buurt. Intussen kan je wel al solliciteren bij Mirto, dat doe je via de knop hieronder.

Solliciteer!
2. MIRTO CONTACTEERT JOU

Als je het sollicitatieformulier hebt ingevuld, neemt Mirto binnen enkele dagen contact met jou op. Dit kan per telefoon, of per e-mail. We luisteren in de eerste plaats naar jouw motivatie en nodigen je uit voor een kennismaking bij ons.

3. WE MAKEN KENNIS TIJDENS EEN EERSTE GESPREK

Tijdens het kennismakingsgesprek leren wij jou kennen, en leer jij Mirto kennen. Je kan je voorbereiden door alvast een antwoord te bedenken op volgende vragen: Welke taken doe je graag? Werk je liefst binnen of buiten? Waar kunnen onze maatwerkcoaches best rekening mee houden? Hoe ga je naar Mirto komen (woon-werk)?Als jij vragen hebt over de job, het team of Mirto mag je die vragen zeker stellen tijdens de kennismaking.

4. JIJ KRIJGT VAN ONS FEEDBACK

Na de kennismaking laten we weten of je al dan niet in aanmerking komt voor een job bij Mirto. Of het nu goed of slecht nieuws is, we laten je iets weten. Zo weet jij ook waar je staat.

5. WE ORGANISEREN EEN TWEEDE MOMENT

Als de feedback positief was en jij ook nog steeds zin hebt in een job bij Mirto, komt er een tweede moment. Hoe dit moment eruit ziet, hangt af van de type job waarvoor je solliciteert. Het kan een gesprek zijn met jouw toekomstige maatwerkcoach, of het kan een kijk-moment zijn om met je eigen ogen te zien hoe het werk eraan toe gaat of het kan een proef zijn om je vaardigheden in kaart te brengen. (vb. ben je goed in fijn werk? Welke tel- of reken-competenties heb je? Enz.)

6. JE TEKENT JOUW CONTRACT

Als zowel jij als Mirto een goed gevoel hebben bij jouw sollicitatie, maken we jouw opstart bij Mirto officieel. Onze personeelsdienst zorgt voor jouw arbeidscontract en we bespreken op welke datum je kan starten in je nieuwe job.

WAT BETEKENT WERKEN BIJ MIRTO VOOR JOU?

  • Je komt terecht in een enthousiast team van Mirtolisten en wordt tijdens jouw carrière aangemoedigd om je talenten te verdiepen en verbreden.
  • Je krijgt een transparante verloning volgens de sectorale baream’s PC327.01 beschutte werkplaatsen. Nog geen werkervaring? Dan start je al onmiddellijk aan een voltijds brutoloon van 12,3272 euro per uur. Daarenboven ontvang je bijkomende voordelen als een eindejaarspremie, fietsvergoeding en maaltijdcheques.
  • Je ontvangt een mooi pakket aan verlofdagen. Vakantiedagen worden aangevuld met ADV-dagen en 'rimpeldagen' naargelang jouw leeftijd.
  • ‘Mirto speelt het met plezier voor je klaar’, dat betekent dat we ook tijd maken voor plezier. Dagelijks op de werkvloer, maar ook tijdens leuke teambuildings, festiviteiten, uitstapjes, enz.

MAATWERKER WORDEN BIJ MIRTO?

Solliciteer!

We spelen alles met plezier voor je klaar!

Mirto.be

Industriepark-Drongen 21, 9031 Gent
Onthaal: + 32 9 244 72 50 | info@mirto.be Mirto vzw | 0407.656.257 | rpr Gent afd. Gent

Disclaimer & privacy

MAATWERKER

Als maatwerker ben je de kern van Mirto. Je gaat aan de slag in onze productiezalen, ons magazijn, op verplaatsing of in het groen!

Solliciteer!

MAATWERKCOACH

Als maatwerkcoach begeleid je onze maatwerkers in het werkveld. Je helpt waar nodig, voorziet materiaal en doet iedere opdracht slagen!

Solliciteer!

ONDERSTEUNENDE DIENSTEN

Het reilen en zeilen bij Mirto, dat ondersteun jij! Jouw taken staan in teken van de vlotte werking bij Mirto.

Solliciteer!